BORANI ESFANAAJ
Ζεστό Σπανάκι
ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό
σπανάκι
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
½ λίτρο αγελαδινό γιαούρτι
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
½ λίτρο αγελαδινό γιαούρτι
250
γρ. φρέσκα κρέμα
φρέσκος
άνηθος
ελαιόλαδο
ελαιόλαδο
Turmeric, curry
Πινολια
καβουρδισμένα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Μουλιάζουμε το σπανάκι σε καυτό
αλμυρό νερό. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια σε ελαιόλαδο και προσθέτουμε το
στραγγισμένο σπανάκι. Σβήνουμε με το γιαούρτι και την φρέσκα κρέμα.
Αναμειγνύουμε με τα μπαχαρικά και πασπαλίζουμε στο τέλος όταν δέσει λίγο με τον
άνηθο. Σερβίρουμε ζεστό ή κρύο με καυτή
πίττα και καβουρδισμένα πινολια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου