Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

BORANI ESFANAAJ Ζεστό Σπανάκι

BORANI ESFANAAJ
Ζεστό  Σπανάκι




ΥΛΙΚΑ:

1 κιλό σπανάκι
2  μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
½ λίτρο αγελαδινό  γιαούρτι
250 γρ. φρέσκα κρέμα
φρέσκος άνηθος
ελαιόλαδο
Turmeric, curry
Πινολια καβουρδισμένα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:


            Μουλιάζουμε το σπανάκι σε καυτό αλμυρό νερό. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια σε ελαιόλαδο και προσθέτουμε το στραγγισμένο σπανάκι. Σβήνουμε με το γιαούρτι και την φρέσκα κρέμα. Αναμειγνύουμε με τα μπαχαρικά και πασπαλίζουμε στο τέλος όταν δέσει λίγο με τον άνηθο. Σερβίρουμε  ζεστό ή κρύο με καυτή πίττα και καβουρδισμένα πινολια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: