Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΡΥΖΟΓΑΛΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ και ΦΡΕΣΚΑ ΒΑΝΙΛΙΑ


ROZ BIL LABAN
RICE PITTING WITH COCONUT


ΥΛΙΚΑ

  • ·         2 ½ Λ γάλα
  • ·         300 γρ ρύζι γλασε BALI
  • ·         120γρ ινδοκαρυδο
  • ·         300 γρ ζάχαρη
  • ·         300μλ φρέσκα κρέμα
  • ·         Βανίλια φρεσκα σε στικ
  •        κανελλα   και χαλεπιανά για το σερβίρισμα


Βάζουμε το γάλα να ζεσταθεί, προσθέτουμε το ρύζι και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσει τελείως, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει, 10 λεπτά περίπου.
Βάζουμε το ρυζόγαλα σε μικρά μπολάκια πασπαλίζουμε με κανέλλα και βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: