HONEY WINGS with TURMERIC
Υλικα:
- 1 κιλό φτερούγες κοτόπουλο ( το μεσαίο μέρος)
- 1 Κ μέλι
- 1 Κ σόγια
- 1/8 κ αλάτι
- 1/8 κ ταρμαρικ σκόνη
- 1/8 κ τσιλι
- 10 εκ. τζιντζερ φρέσκο
- 2 κ σκορδο τριμμενο
Προετοιμασια:
Με όποιο τρόπο θέλετε στραγγίστε το τζιτζερ από το χυμό του και κρατήστε το
στο ψυγείο γιατί είναι το βασικό στοιχείο της μαριναδας.
Βάλτε και τα υπόλοιπα υλικά
στον χυμό του τζιντζερ και βάλτε ξανά στο ψυγείο για 2 ώρες.
Ψήστε τις φτερούγες στους 190 C για 20 με 25 λεπτά . Σερβίροντας ζεστά.
GREEN CHUTNEY
Υλικά:
- 1 ματσάκι δυόσμο
- 1 ματσάκι κολιαντρο
- 1 κόκκινο κρεμμύδι
- Χυμό από 1 λεμόνι
- 2 πράσινα τσιλι
- 1 Κ βούτυρο
- ½ κ μέλι
- Νερό
- Αλάτι
Προετοιμασία:
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί
σε ένα δυνατό μπλέντερ και προσθέτουμε νερό τοσο οστε να γινει σαν πεστο
σαλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου