Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

SPICY FISH LEBANESE STYLE



SPICY FISH LEBANESE STYLE

ΥΛΙΚΑ׃

·         1 κγ άσπρο ψάρι φιλέτο
·         1 ποτηράκι του καφέ ελαιόλαδο
·         4 σκελ. Σκόρδο τριμμένο
·         ½ ποτηριού κόλιανδρο φρέσκο
·         4 πράσινα κρεμμυδάκια
·         1 κρεμμύδι
·         1 πράσινο τσιλι
·         2 πιπέρια γλυκά
·         ½ κ τσιλι σκόνη
·         1 k πάπρικα, αρτυσιά,  κόλιαντρο
·         Αλάτι πιπέρι
·         Χυμό 1 λεμονιού

·         Καβουρδισμένα πινόλια σε κόλιαντρο για ντεκόρ
·         Λίγο μαϊντανό

Προετοιμασία׃


Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το ψάρι , το μαϊντανό και τα πινόλια σε ένα μπλέντερ, τα αλέθουμε καλά και βάζουμε την μαρινάδα σε ένα μπολ. Βάζουμε μέσα το φιλέτο του ψαριού για δυο ώρες στο ψυγείο.

Βγάζουμε από το ψυγείο και όπως είναι με την μαρινάδα το ψήνουμε 20 λεπτα σε ζεστό φούρνο στους 180 C και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα πινόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: