Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Coconut Shrimp with Sweet Red Chili Sauce



Coconut Shrimp with Sweet Red Chili Sauce

 

Υλικά:

 

·         Φυτικό λάδι για το τηγάνισμα
·         1 ποτήρι  tempura batter mix
·         1 κουτί γάλα καρύδας
·         2 κ ζάχαρη
·         1 κ κάρυ σε σκόνη
·         4 ποτήρι τριμμένη καρύδα σε νιφάδες
·         1 1/2 κγ μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες με την ουρά τους
·         1 ποτήρι cup Sweet Red Chili Sauce

Προετοιμασία:

·         Βάλτε αρκετό λάδι σε βαθουλή κατσαρόλα και αφήστε το λάδι να βράσει καλά.
·         Ανακατέψτε το  batter mix, γάλα καρύδας και κάρυ σκόνη μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο.
·         Βάλτε σε ένα μπολ την τριμμένη καρύδα .
·         Πάρτε τις γαρίδες, μαρινάρετε τες σε λίγο φύση σως και  λεμόνι.
·         Βουτάμε την γαρίδα μια μια πρώτα στο μείγμα  και μετά στην καρύδα και μετά αμέσως στο καυτό λάδι. Καλύτερα ετοιμάστε όλες τις γαρίδες και μετά τηγανίστε τες λίγες λίγες στο λάδι.
·         Αφαιρέστε τες μόλις πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα , αναποδογυρίστε και αφαιρέστε σε χαρτί κουζίνας να απορροφηθεί το λάδι.
·         Σερβίρετε με την σως sweat chili sauce